26.09.2011

Нові пропозиції від банків для «Експрес Кредит»

«Експрес Кредит» передбачає можливість отримання кредиту від банків-партнерів при купівлі автомобілів, що продаються в мережі Корпорації «УкрАВТО», шляхом укладання угод купівлі-продажу із кінцевим споживачем. Деякі кредитні програми є ексклюзивними і доступні лише клієнтам «Експрес Кредит».

Купуючи новий автомобіль клієнт може скористатися послугою автокредитування від «Експрес Кредит». При цьому, не потрібно витрачати час на стомлююче відвідування банків в пошуках найоптимальніших пропозицій. Спеціалісти «Експрес Кредит» безпосередньо в автосалоні сформують on-line заявку та дадуть запит одразу до декількох банків.

Найбільш вибагливі клієнти можуть самі обрати програми кредитування. До слова, «Експрес Кредит» представляє більше 30-ти кредитних програм від 23 банків-партнерів. Це дає змогу покупцям автомобілів в мережі «УкрАВТО» отримати кредитне рішення у найкоротші терміни, при цьому рівень відмов у кредитуванні – мінімальний. А з серпня 2011 року в системі представлені кредитні пропозиції від банків – ПАТ «Фінанси та Кредит» і ПАТ «Кредитпромбанк».

ПАТ «Фінанси та Кредит» в системі «Експрес Кредит» пропонує для автолюбителів програму «Стандарт» на кредитування автомобілів LADA. Умови даної програми передбачають першочерговий внесок від 10%, річна ставка від 0,01% та строк кредитування до 60 місяців.

В свою чергу ПАТ «Кредитпромбанк» пропонує до уваги потенційних клієнтів систему кредитування «Стандарт», що поширюється на весь модельний ряд, представлений в Корпорації «УкрАВТО». Умови передбачають початковий внесок за автомобіль у розмірі 20%, при цьому процентна ставка складе 12,95% річних у гривні. Клієнт має можливість отримати кредит строком до 60 місяців.

«Експрес Кредит» не зупиняється на досягненому і як професіонал, вдосконалює та адаптує свої можливості під потреби висококонкурентного ринку. Ми вітаємо нових партнерів в системі «Експрес Кредит» і впевнені в успіху запропонованих пропозицій. Разом зі своїми партнерами «Експрес Кредит» виводить автокредитування на новий рівень розвитку. Задача клієнта – обрати автомобіль. Про все інше потурбується наш спеціаліст.

www.express-group.com.ua

Контактний телефон 0 800 502 310