15.11.2010

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?

Напередодні Нового 2011 року в дилерській мережі ЗАЗ, компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», яка входить до складу Української Автомобільної Корпорації, покупцям автомобілів ЗАЗ Lanos і Sens буде презентований цілий мішок подарунків!

lanos

Тільки в передноворічні тижні, з 17 листопада по 31 грудня 2010,  коли вже пахне мандаринами та хвоєю, але Дід Мороз ще далеко, ті, хто придбає автомобілі ЗАЗ Lanos або Sens у цей період, автоматично стають власниками накопичувальної дисконтної карти «CarMan@CarWoman» уже з максимальною знижкою 7% на подальше сервісне обслуговування в офіційній дилерській мережі УкрАВТО. Досі вважаєте, див не буває?

Але і це ще не все. Спеціально для потенційних покупців всенародно визнаних автомобілів лідер автокредитувания України – АО «Астра Банк» надав акційні умови кредитування, вигідніше яких просто не буває! Переконайтеся в цьому самі:

Термін кредиту, місяців

Аванс від (%)

Річна відсоткова ставка в гривнях

При цьому одноразова комісія складає всього 2%, а щомісячні комісії відсутні!

ЗАЗ Lanos та Sens за час свого перебування на ринку зарекомендували себе як нідійні, якісні й доступні легові автомобілі. Підтвердити, що дані авто можуть витримати будь-які умови експлуатації, при цьому не вимагають значних внесків на обслуговування, можуть сотні тисяч власників по всій території України. Тим паче, що гарантія на  Lanos - 5 років або 100 тис. км пробігу, на Sens – 3 роки або ж 75 тис. км пробігу.

А всенародне визнання може підтвердити той факт, що ЗАЗ Lanos уже п’ятий рік поспіль є найпопулярнішим легковим автомобілем в Україні!

Зараз вартість автомобілів Lanos починаеться від 68 000 грн., а Sens – від 58 400 грн. Новорічна пропозиція від «АвтоЗАЗ-Сервіс» – це можливість придбання не лише авто-лідера продажів у найширшій дилерській мережі, а й пакет переваг разом зі святковим настроєм!

ЗАЗ Lanos, а також модель Sens є в наявності у всіх дилерських центрах ЗАЗ, по всій території України. Детальний перелік автосалонів можна знайти: http://www.lanos-ua.com/dealers.html

Подробиці акції можна дізнатися, звернувшись до продавця-консультанта салону ЗАЗ або зателефонувавши за номером  «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій території України безкоштовні).