06.10.2011

Бренд ЗАЗ став спонсором всеукраїнського проекту «Майданс»

«Підтримка народного проекту поістині народним брендом  ЗАЗ» – саме це стало провідною ідеєю спонсорства  компанією «АвтоЗАЗ-сервіс» телевізійного шоу «Майданс».

«Майданс», можна без перебільшення назвати головним народним шоу країни, бо воно втілює ідею єднання України через боротьбу за першість, а  учасники-ентузіасти їдуть звідусіль, щоб відстояти честь свого міста.

Автомобілі бренду ЗАЗ своєю незаперечною якістю та перевіреною часом надійністю  завоювали серця автолюбителів майже всіх міст і містечок України, чим і заслужили честь називатися народними.

«Таке партнерство стало можливим завдяки тому, що і всеукраїнський проект «Майданс», і виробник та дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ мають схожі цінності: орієнтація на людей та для людей, створення якісного та затребуваного народом продукту», - зазначив Генеральний директор дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Олександр Дмитрієнко. – «Ми переконані, що таке партнерство, безперечно, принесе свої плоди».

0

Отже, починаючи з вересня, кожної суботи на головному майдані країни можна побачити не тільки яскраве масштабне дійство, але й експозицію автомобілів, що привертають увагу учасників, глядачів та суддів: цьогорічної новинки ЗАЗ Форца та багаторічного лідера ринку ЗАЗ Ланос. Все  це також можна подивитися  на телеканалі  «Інтер» під час прямих трансляцій шоу.

Головна місія кожного з учасників багатотисячного проекту  - втілення мрії свого міста. За умовами ж проекту автомобіль отримує команда, що вибуває. Тому автомобіль допоможе здійснити благородну  місію, саме заради якої приїхала на «Майданс»  кожна команда.  Отже, це ще раз доказує незаперечну істину: головне - не перемога...

Ще раз нагадуємо: стати свідками запеклої боротьби команд можна власнооч, приїхавши на Майдан Незалежності о 20.30 щосуботи (до кінця листопада), або увімкнувши телевізор у той же час.

Дистриб'юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє на ринку продукцію ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» - єдиного в Україні підприємства, що володіє повним циклом виробництва автомобілів, а саме автомобілів ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens. Комерційну лінійку представляє ЗАЗ Lanos Pick-Up.