07.10.2011

Світ переваг від «Експрес Кредит» та ПАО «Укрбізнесбанк»

Разом з кредитними пропозиціями «Експрес Кредит» Ви завжди можете очікувати на переваги. Маючи багаторічний досвід та підтримку лідера автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО», сервіс пропонує більше 30-ти програм від 25 банків-партнерів, надаючи реальні можливості для покупки автомобілів.  Це більше ніж кредитні рішення, вони надаються з пакетом переваг, можливостей та послуг.

З 26 вересня 2011 року «Експрес Кредит» пропонує кредитні рішення від ПАО «Укрбізнесбанк». Клієнту потрібно лише обрати автомобіль в мережі Корпорації «УкрАВТО». Про все інше потурбується наш спеціаліст. Тобто, не потрібно витрачати час на походи до банків та консультації. Просто зробіть вибір автомобіля. Заявка клієнта подається одразу до декількох банків-партнерів. Хто швидше дасть відповідь та запропонує найкращі умови, той і отримає клієнта.

Умови кредитування за схемою «Стандарт» від нового банка-партнера передбачають авансовий платіж 20% від вартості автомобіля. Процентна ставка складає 0,001% річних у гривні при щомісячній комісії 0,8%.

Переконайтесь в перевагах особисто. Автомобільний ринок пропонує нові моделі. «Експрес Кредит» надає оптимальні рішення.

Контактний телефон 0 800 502 310