17.10.2011

Пропозиція для шанувальників «KIA» від «Експрес Кредит» та ПАО «Креді Агріколь Банк»

Девіз KIA - «The Power to Surprise» - говорить сам за себе – постійно прагнути до інновацій, виробляти такі автомобілі, що перевершують очікування споживачів. З метою наблизити своїх клієнтів до втілення мрії, про придбання автомобіля KIA, компанія «Фалькон-Авто», офіційний дистриб’ютор KIA в Україні, разом з сервісом «Експрес Кредит» анонсує про спеціальні умови автокредитування від ПАО «Креді Агріколь Банк».

На сьогоднішній день Ви можете скористатись стандартною кредитною пропозицією та акційною. Слід зауважити, що акційна пропозиція розрахована на лідерів продаж в модельній лінійці KIA - Cee’d та Sportage.

Стати власником будь-якої моделі KIA Ви можете скориставшись стандартною програмою кредитування від ПАО «Креді Агріколь Банк». Вона передбачає авансовий платіж від 20%, процентна ставка від 7% річних у гривні на строк кредитування до 7 років. Якщо клієнт зупинив свій вибір на KIA Cee’d або KIA Sportage, ПАО «Креді Агріколь Банк» пропонує акційні умови кредитування. А саме – авансовий платіж від 10% від вартості автомобіля, процентна ставка від 5% річних у гривні строком до 7 років.

Клієнту необхідно лише обрати автомобіль. Не потрібно витрачати час на похід до банків та консультації. Безпосередньо в автосалоні спеціаліст «Експрес Кредит» надсилає заявку до банків-партнерів. Хто швидше дасть відповідь та запропонує найкращі умови, той і отримає клієнта. Ваша задача – просто обрати автомобіль.

Переконайтесь в перевагах!

Контактний телефон 0 800 502 310