19.10.2011

Фірмова риса автосалонів КІА!

Відтепер, в автосалонах КІА в містах, що прийматимуть ЄВРО-2012, буде присутня частинка футболу, яка нагадуватиме гостям про участь КІА в майбутній європейській першості, адже КІА є Офіційним Партнером ЄВРО-2012.

На вигляд – лише табличка, проте вона уособлює всю підтримку, яку надає КІА для підготовки та проведення ЄВРО-2012.

Захоплююче партнерство ЄВРО-2012 є взаємовигідним та важливим для КІА в Україні. Так, протягом всієї підготовки та проведення Чемпіонату Європи з футболу, КІА надає близько 200 автомобілів для організаторів – «Місцевого Організаційного Комітету ЄВРО-2012». Завдяки партнерству, багато людей зможе дізнатись про активний світогляд бренду КІА та його визначний продукт для молодих серцем.

Вахтанг Васадзе, Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора КІА в Україні, заявляє про очевидність успіху такої співпраці: «Ми повністю підтримуємо участь Корпорації КІА Моторс у заходах такого рівня. На мою думку, це дуже вдале та цікаве співробітництво, адже футбол – найпопулярніший вид спорту в Україні та світі».

До того ж, постійними гостями заходів КІА є Талісмани ЄВРО-2012, Славек та Славко, які супроводжують ходу КІА під час фірмових маркетингових заходів, а саме: SIA’2011, КІА Драйв Туру та КІА Фан Фесту на Столичному Автошоу. Запальні хлопці потішили своїми витівками не одну сотню глядачів і даруватимуть гарний настрій гостям КІА і надалі.

Зрештою,футбол проходить  червоною ниткою через всі заходи КІА – це і зірковий футбол з ФК «Маестро», і шоу футбольних фрістайлерів, і кіберфутбол, і, звичайно ж, розіграш сертифікатів на квитки майбутньої європейської першості!

Завітайте до автосалонів КІА та оцініть експозицію офіційних автомобілів ЄВРО-2012!