24.10.2011

Компанія Carlsberg Ukraine пролонгувала договір страхування з «ГАРАНТ-АВТО»

24.10.2011 Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» підписала додаткову угоду з Carlsberg Ukraine, згідно з якою співробітники підприємства одержують страховий захист за програмою ДМС ще на рік.

Пивоварна компанія Carlsberg Ukraine, яка є одним з найбільших гравців ринку пива та безалкогольних напоїв в Україні, на рік продовжила співпрацю зі страховою компанією «ГАРАНТ-АВТО».

Згідно з умовами підписаної нового додаткової угоди між клієнтом і страховиком, «ГАРАНТ-АВТО» приймає на страхування 1802 осіб, які є співробітниками компанії, строком на 12 місяців. Загальна страхова сума становить 114 050 000,00 грн. Страхова компанія за договором страхування покриває витрати співробітників Carlsberg Ukraine на послуги поліклінічного та стаціонарного обслуговування, а також послуги невідкладної допомоги та стоматології, залежно від програми страхування.

Правильність вибору клієнта підтверджується результатами страхової діяльності страховика за перше півріччя. Якщо звернутися до статистики, то СК «ГАРАНТ-АВТО» зайняла 8 місце за обсягами надходження страхових платежів в ТОП-10 страхових компаній, що працюють в страхуванні ризиків та пропонують послуги за програмами добровільного страхування. Крім цього, за таким показником як обсяги виплат «ГАРАНТ-АВТО» також виявилося в десятці лідерів.

«Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» завжди прагнула ефективно розвивати всі види страхової діяльності, і в тому числі, один з найважливіших, яким є добровільне медичне страхування. Тому лояльність до нашої компанії таких великих корпоративних клієнтів як Carlsberg Ukraine можна вважати успіхом в роботі в цьому напрямі», прокоментувала начальник управління з корпоративних продажів і роботи з VIP-клієнтами, Юлія Носова.

Детальніше про програми страхування можна дізнатися на корпоративному сайті страховика http://garant-auto.com.ua/ або на сторінці в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua , а також звернувшись до цілодобового інформаційно-консультаційний центр по телефону 0 800 500 456 0

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія була заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні пропонує програми страхування для юридичних та фізичних осіб. Страхові платежі компанії в 2010 році склали 273 623 тис. грн., а чистий прибуток від діяльності Компанії пішов до резерву, для забезпечення виконання зобов'язань перед клієнтами. Загальна сума відшкодувань, виплачених ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2010 року, склала 162 227 тис. грн.. Щодня Компанія виплачує приблизно 650 тис. грн. страхових відшкодувань, тобто приблизно 3 - 3,5 млн. грн. щотижня. ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» зберегла свої провідні позиції у автомобільному страхуванні КАСКО, займаючи одну з лідируючих позицій за кількістю отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогоднішній день автомобільне страхування займає найбільшу частку страхового портфеля Компанії, проте, активно розвиваються й інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків, фінансових ризиків і т.д.