15.12.2010

Opel Combo нового покоління

Зовсім нещодавно була оприлюднена інформація про те, що найближчим часом популярний комерційний автомобіль Opel Combo буде вироблятися на платформі італійського Fiat Doblo нового покоління.

11 300 212690

У зв'язку з цим Нік Райлі, президент GM Europe, від імені «Opel/Vauxhall», підписав угоду з Fiat про поставку комплектуючих Fiat Doblo, а також старті виробництва, починаючи з листопада 2011 року. Новий автомобіль вироблятиметься на заводі в Туреччині в трьох модифікаціях.

«Більше 800,000 автомобілів марки Opel Combo були продані по всьому світу, і тому ця модель так важлива для наших споживачів» - прокоментував Нік Райлі, президент GM Europe.

Чому ж саме платформу цієї моделі Opel обрав для проектування нового Combo?

Тому що Fiat Doblo - це всесвітньо визнаний пікап з насправді оптимальними технічними характеристиками, переможець у міжнародному конкурсі «International Van 2011», володар великої кількості переваг і відмінних якостей у своєму класі, що в майбутньому посприяє значному посиленню Європейських позицій Opel.

Команда дизайнерів Opel активно займається розробкою нової моделі, а також диференціацією можливостей нового Combo.

«Старт продажів планується на початок 2012 року, і ми з нетерпінням будемо чекати нового гравця в секторі комерційних авто», - смакуючи майбутній успіх нового автомобіля Opel Combo, прокоментував Андрій Кунах, Генеральний Директор ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», офіційного дистриб'ютора Opel в Україні.

На цьому аутсорсінг компанії Opel не закінчується, адже її представники також активно співпрацюють з Renault над розробкою моделі Vivaro нового покоління.

«В Україні ринок комерційних автомобілів становить приблизно десяту частину спільного ринку нових авто, і тому нова ідеологія Opel щодо розширення представництва моделей у даному секторі допоможе нам досягти бажаних результатів зростання», - додав Андрій Кунах.
На даний момент Opel Combo представлений у всій офіційній дилерській мережі Opel за ціною від 121 120грн.