27.10.2011

В «ГАРАНТ-АВТО» відбулися зміни в складі топ-менеджменту

27.10.2011. У складі топ-менеджменту страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» відбулися зміни. Компанію очолить новий Голова Правління, Наталя Шарвадзе, що раніше керувала фінансовим напрямком в компанії.

У керуючому апараті страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО», яка входить в десятку найбільших українських компаній ризикового страхування, відбулися зміни. Тепер пост Голови Правління займає Наталія Шарвадзе, яка до цього очолювала фінансовий напрямок в компанії. У свою чергу, досвідчений адміністратор, Сергій Волковський, який займав пост Голови Правління компанії після зміни топ-менеджменту взимку 2011 року, залишається в команді, і на посаді заступника Голови Правління буде очолювати напрямок розвитку філіальної мережі.

Новий Голова Правління страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» Наталія Шарвадзе почала роботу в страховому бізнесі понад 13 років тому. «Перведення на нову посаду Сергія Волковського обумовлене необхідністю посилити таку важливу ланку роботи як координація роботи мережі філій, які є одним з основних активів компанії. Безумовно, це зможе дати позитивні результати і позитивно відіб'ється на показниках компанії, виллється в подальше підвищення якості роботи мережі філій, від чого у виграші опиняться наші клієнти», - прокоментувала призначення Наталія Шарвадзе.

Крім цих змін, відбулися й інші кадрові перестановки, спрямовані на подальше вдосконалення управлінської структури. На посаду заступника Голови Правління з фінансів була призначена Катерина Лукашенко, яка до цього обіймала посаду директора фінансового департаменту компанії «ГАРАНТ-АВТО». Ще однією кадровою зміною стало призначення директором представництва «ГАРАНТ-АВТО» в Миколаївській області Бориса Оніщенка, з метою зміцнення позицій Миколаївської філії на ринку страхових послуг Південного регіону.

«Ми вдячні всім членам команди управлінців «ГАРАНТ-АВТО» і впевнені, що в новому форматі взаємодії ми досягнемо ще більш значних успіхів, а наша компанія ще більше укріпить свої позиції на страховому ринку України. Ми вже багато зробили разом. Протягом 9 місяців 2011 року страховик демонструє позитивну динаміку за основними показниками. Це означає, що вектор руху вибрано правильно. Ми маємо намір ще більше зміцнити свої позиції на ринку страхування завдяки впровадженню нових стандартів сервісу, оптимізації процесів врегулювання, новим підходам у роботі з клієнтами і новим програмним продуктам», прокоментувала Наталія Шарвадзе.

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія була заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні пропонує програми страхування для юридичних та фізичних осіб. Страхові платежі компанії в 2010 році склали 273 623 тис. грн., а чистий прибуток від діяльності Компанії пішов до резерву, для забезпечення виконання зобов'язань перед клієнтами. Загальна сума відшкодувань, виплачених ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2010 року, склала 162 227 тис. грн.. Щодня Компанія виплачує приблизно 650 тис. грн. страхових відшкодувань, тобто приблизно 3 - 3,5 млн. грн. щотижня. ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» зберегла свої провідні позиції у автомобільному страхуванні КАСКО, займаючи одну з лідируючих позицій за кількістю отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогоднішній день автомобільне страхування займає найбільшу частку страхового портфеля Компанії, проте, активно розвиваються й інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків, фінансових ризиків і т.д.