07.12.2010

Акції General Motors знову на фондових ринках

У п’ятницю, 18 листопада, Віце-президент Opel Алан Віссер оголосив про те, що складні часи для корпорації General Motors уже пройшли й тепер, коли акції General Motors знову на фондових ринках Нью-Йорку й Торонто, це вселяє надію на краще. Це означає, що акції General Motors перейдуть до рук приватних інвесторів, що не може не радувати.

«Для нас як офіційного дистриб’ютора в Україні ця хороша новина дуже доречна, адже успіх випуску акцій General Motors надзвичайно позитивно відобразиться як на роботі Opel у Європі, так і на нашій діяльності в Україні. Ми всі пам’ятаємо про складне становище General Motors минулого року, що спричинило негативний вплив на бренд Opel у Європі», - пояснив Віце-президент.

Успіх випуску акцій General Motors означає, що міжнародна фінансова спільнота позитивно дивиться на можливості групи General Motors і, відповідно, Opel, у довготривалій перспективі, а це , без сумніву, підтримає нові продукти, які виводяться на ринок.

Повернення General Motors на біржі цінних паперів сьогодні є надзвичайно позитивним зрушенням, але в той же час General Motors необхідно сфокусуватися на поставленій меті – досягти точки беззбитковості перед початком реструктуризації 2011 року та повернутися до прибутковості в 2012.

«Від імені Дистриб’ютора Opel в Україні я хотів би скористатися можливістю подякувати нашим дорогим клієнтам за те, що залишаються з нами. Ми будемо й надалі радувати покупців новинками та якісним сервісом», - каже Андрій Кунах, Генеральний Директор ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», офіційного дистрибьютора Opel в Україні.