31.10.2011

«ГАРАНТ-АВТО» уклала договори страхування з ДП «Селдіко»

31.10.2011. ДП «Селдико» і страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» уклали договір страхування співробітників за програмою добровільного медичного страхування і договір добровільного страхування від нещасного випадку та страхування здоров'я співробітників на випадок хвороби.

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», що займає провідні позиції в сфері надання страхових послуг за програмами добровільного медичного страхування пролонгувала договір страхування з компанією «Селдико». Це компанія з 100% іноземними інвестиціями, яка є ексклюзивним дистриб'ютором косметики і парфумерії. ДП "Селдико" працює на ринку елітної косметики Україні з січня 1998 року і на сьогоднішній день займає на ньому лідируючі позиції, а також є підрозділом концерну LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), найбільшого в світі виробника товарів класу люкс. Згідно з угодою, на страхування приймається 201 особа, яким страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», при настанні страхового випадку, забезпечить організацію надання медичних та інших послуг на базі медичних установ, обумовлених договором, згідно обраної програми медичного страхування. Страхова сума за договором добровільного медичного страхування, укладеного між ДП «Селдико» і страховою компанією «ГАРАНТ-АВТО», складає 100 500 000,00 грн.

Також співробітники ДП «Селдико» були прийняті на страхування за договором, згідно якого «ГАРАНТ-АВТО» забезпечує своєму клієнтові страховий захист здоров'я на випадок хвороби, а також від нещасних випадків. За цією угодою страховик приймає на страхування 134 особи дочірнього підприємства «Селдико». Загальна страхова сума за цим договором складає 10 720 000,00 грн., з розрахунку, що на одного застрахованого страхова сума становить 80 000 грн.

«Останнім часом страхування співробітників корпоративного сектора за програмами добровільного медичного страхування стає все популярнішим, і більшістю сприймається як необхідність. Це обумовлено тим, що інвестиції в страховий захист персоналу в сфері медицини, а також від нещасних випадків, допоможуть уберегти компанію від додаткових витрат на медичне обслуговування для своїх співробітників. Тим більше, якщо мова йде про страхування подібних ризиків в страховій компанії «ГАРАНТ-АВТО», яка вважається надійним партнером і змогла, завдяки виконанню своїх зобов'язань, заробити хорошу репутацію у великих корпоративних клієнтів», зазначила начальник управління корпоративних продажів і роботи з VIP-клієнтами, Юлія Носова.

Для того щоб скористатися послугами добровільного медичного страхування, які пропонує страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», досить звернутися в найближче відділення компанії у Вашому регіоні. Контакти можна знайти на сайті www.garant-auto.com.ua або на сторінці-візитці www.facebook.com/garantauto.ua .

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія була заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні пропонує програми страхування для юридичних та фізичних осіб. Страхові платежі компанії в 2010 році склали 273 623 тис. грн., а чистий прибуток від діяльності Компанії пішов до резерву, для забезпечення виконання зобов'язань перед клієнтами. Загальна сума відшкодувань, виплачених ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2010 року, склала 162 227 тис. грн.. Щодня Компанія виплачує приблизно 650 тис. грн. страхових відшкодувань, тобто приблизно 3 - 3,5 млн. грн. щотижня. ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» зберегла свої провідні позиції у автомобільному страхуванні КАСКО, займаючи одну з лідируючих позицій за кількістю отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогоднішній день автомобільне страхування займає найбільшу частку страхового портфеля Компанії, проте, активно розвиваються й інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків, фінансових ризиків і т.д.