01.11.2011

Більше пропозицій – більше варіантів купівлі авто в кредит! Пропозиції ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» тепер в системі «Експрес Кредит».

Тисячі покупців автомобілів на ринку України вже переконалися: УкрАВТО пропонує нові моделі – «Експрес Кредит» надає оптимальні рішення.  У тому числі, постійно розширюючи перелік доступних в системі банків і їх пропозицій. Так, з 25-го жовтня 2011 року в системі «Експрес-кредит»  представлена кредитна пропозиція нового банку-партнера – ПАТ «ЕНЕРГОБАНК».

Кредитні програми ПАО «ЕНЕРГОБАНК» поширюються на весь модельний ряд автомобілів, представлених в мережі Корпорації «УкрАВТО». Клієнт може придбати автомобіль в кредит строком до 5-ти років, зробивши авансовий внесок від 10% його вартості. При цьому річна ставка залежить від розміру авансу і тривалості погашення кредиту. При строку кредитування 1 рік і авансі у розмірі 50% вартості автомобіля, річна ставка складає всього 7%. Перевагою кредитних програм від ЕНЕРГОБАНКУ є індивідуальний підхід до кожного клієнта при розрахунку ставки за кредитом. Окрім цього, при покупці автомобілів певних моделей банк пропонує кредитні канікули протягом 3 місяців. Є ще один момент, який підтверджує вигідність пропозиції, – відсутність щомісячної комісії в кредитних програмах ЕНЕРГОБАНКУ!

До того ж очевидна перевага  роботи з системою «Експрес Кредит» в тому, що наш Клієнт не витрачає час на відвідини банків і збір інформації. Він просто вибирає автомобіль в мережі Корпорації «УкрАВТО» – про все інше піклується наш кредитний спеціаліст!

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗІНГ» (довідка Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 50-ти пропозицій від 25-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.

ПАО «ЕНЕРГОБАНК» – універсальна фінансова установа, основним акціонером якої є потужний російський фінансово-промисловий холдинг – ЗАТ «Національна Резервна Корпорація», що об'єднує близько 100 компаній в кредитно-фінансовій сфері, промисловості, будівництві, сільському господарстві, телекомунікаціях, туризмі. Заснований в 1991 році, ЕНЕРГОБАНК сьогодні пропонує повний спектр банківських послуг підприємствам, фінансовим установам і приватним особам і обслуговує близько 70-ти тисяч клієнтів в 16-ти регіонах України.