10.11.2011

«Експрес Кредит» робить автомобілі доступнішими

Завдяки багатолітньому досвіду і підтримці  лідера автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО»  система «Експрес Кредит» продовжує радувати унікальними програмами кредитування і розширювати вибір кращих кредитних умов.

Спільно з АБ «Укргазбанк» у всіх автосалонах УкрАВТО стартувала спеціальна кредитна пропозиція для всього ряду моделей автомобілів марки Chery, яка по популярності займає одне з лідируючих місць на ринку України.

Відвідавши будь-який автосалон УкрАВТО з 1 листопада до 31 грудня 2011 можна переконатися, що бажане стає дійсністю вже сьогодні.

Умови акції передбачають авансовий платіж в розмірі від 15%, відсутність щомісячних комісій і процентну ставку в розмірі від 14% річних у гривні.  Кредит видається з максимальним терміном погашення до 5 років.

Отримати більш детальну та професійну консультацію Ви зможете в будь-якому автосалоні УкрАВТО, де Вам допоможуть підібрати оптимальний варіант кредитування і отримати рішення про видачу кредиту в найкоротші терміни.

Залишається лише найприємніше – обрати будь-який автомобіль марки Chery, а всі інші питання довірити нашим фахівцям.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗІНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 50-ти пропозицій від 25-ти банків-партнерів.  Контактний телефон: 0 800 502 310.