16.12.2010

Opel Corsa - зелене світло яскравим емоціям!

Усім відома Opel Corsa тепер ще доступніша, адже починаючи з 7-го грудня в дилерській мережі компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», офіційного дистриб'ютора автомобілів Opel в Україні, стартувала новорічна кредитна акція «Opel Corsa - Зелене світло яскравим емоціям!»

opell

Головним акційним посилом є пропозиція дійсно ексклюзивних умов кредитування, що по суті буде розстрочкою на 2 роки. Кредитні умови, запропоновані Плюс банком, просто вражають:

-         Річна відсоткова ставка - 0%

-         Одноразова комісія - 0%

-         Щомісячна комісія - 0%

-         Перший внесок - від 60% при кредитуванні на 2 роки.

Тобто, маючи на руках від 60% вартості обраної Opel Corsa, залишок можна взяти в кредит без відсотків та комісій!

Крім того, діють стандартні програми кредитування, які передбачають перший внесок від 10% та термін кредиту до 7 років.

Нагадаємо, що Opel Corsa - це стильна, економічна модель з яскравим дизайном, високим рівнем якості та  гарантією 5 років без обмеження пробігу (а на повністю оцинкований кузов надається гарантія 12 років).

Opel Corsa - це втілення інноваційних конструкторських рішень, чудовий зовнішній вигляд і широка лінійка двигунів. Адже важлива не лише форма, а й зміст. Під капотом ви знайдете потужні та економічні двигуни від 1,0 до 1,6л. потужністю 65-192 к.с. Також Opel Corsa має відому 5-ступеневу  роботизовану коробку передач, що діє за аналогією з автоматичною, але при цьому витрати палива менше, ніж з автоматичною, чи навіть з механічною коробкою передач.

Ви будете по-справжньому вражені темпераментом Opel Corsa.
Цей автомобіль притягує до себе увагу не тільки своїм привабливим зовнішнім виглядом, але і найвищим, п’ятизірковим рівнем безпеки, що підтвердили результати проведення незалежних краш-тестів за шкалою EuroNCAP.

У базовій комплектації Opel Corsa з двигуном 1,2л та роботизованою КПП за ціною лише 121 000 грн. представлені фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира, система ABS + Brake Assistant (допомога екстреному гальмуванню), центральний замок, электропривід дзеркал, регулювання сидіння водія по висоті, аудіопідготовка, пакет «Захист від пилу» і багато іншого.

«На сьогодні це справді унікальна можливість придбати компактний, якісний та престижний автомобіль, улюбленицю Європи - Opel Corsa», - каже Андрій Кунах, Генеральний Директор ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс».

Opel Corsa – це надійний автомобіль для ділових, красивих та стильних людей, а тепер ще й за таких вигідних умов!

Не прогавте свій шанс придбати автомобіль Вашої мрії!