19.12.2011

Національний бізнес-рейтинг визначив ТДВ «Експрес Страхування» як «Лідера галузі 2011»

In factum veritas

(з лат. - «У фактах істина»)

За результатами успішної діяльності, Національний бізнес-рейтинг* визначив ТДВ «Експрес Страхування» як «Лідера галузі 2011» серед усіх підприємств по напрямку «Інші послуги у сфері страхування» (КВЕД 66.03.0).

Оцінка компанії проводилася на основі офіційних даних Державних органів статистики України за чотирма критеріями: обсяг реалізованої продукції, чистий прибуток, заробітна плата та продуктивність праці. Принципи чесності, прозорості, масштабності та незаангажованості  системи рейтингування дозволили об’єктивно визначити справжніх лідерів та їх вклад у розвиток національної економіки.

Учасники рейтингу нагороджуються медаллю «Лідер галузі 2011» та отримують «Національний сертифікат». Крім того, за успішне управління та досягнення високих результатів керівникам компаній-лідерів присуджують нагороду «Бізнес слава», а найкращих працівників відзначають «Золотою медаллю» за професіоналізм у своїй справі.

Варто відмітити, що компанії, які потрапили до Національного бізнес-рейтингу нагороджуються не лише за прибутковість власного бізнесу, а й за внесок, який вони роблять у майбутнє нашої держави.  Саме тому, звання «Лідера галузі 2011» надихає та стимулює ТДВ «Експрес Страхування» до подальшого динамічного розвитку та надання високоякісних страхових послуг для клієнтів.

*Національний бізнес-рейтинг – комплексна рейтингова програма, що визначає справжніх лідерів економіки України виключно на основі офіційних даних Державної статистики. Рейтинг показує дійсну привабливість підприємств для інвесторів, інформує партнерів про стан справ у компанії. Основна ціль Національного бізнес рейтингу – визначити та вшанувати реальних лідерів бізнесу України, які формують зростання економіки та є основою для створення добробуту та соціального захисту всіх громадян України.

Дані про учасників НБР публікуються в офіційному каталозі Торгово-промислової палати України. Урочиста церемонія нагородження Лідерів економіки України відбудеться 22 грудня 2011 року в конгрес-холі Торгово-промислової палати України.

ТДВ «Експрес Страхування» – динамічна страхова компанія, заснована за участю лідера ринку автотранспорту України – Корпорації «УкрАВТО». Компанія має ліцензії на 16 видів страхування. Для задоволення потреб різних клієнтів «Експрес Страхування» використовує широкий ряд програм страхування, цілодобову підтримку користувачів по всій Україні і якісне обслуговування клієнта впродовж всього терміну страхування. Ліцензія № 429899 від 04.11.2008.

Телефон гарячої лінії: 0-800-502-300