28.12.2011

Чергова партія Chevrolet Camaro вже в Україні!

Зовсім нещодавно Україна, поряд з іншими європейськими країнами, отримала право офіційно представляти Chevrolet Camaro, включаючи реалізацію і післяпродажне обслуговування. Першими автомобілі отримали найбільші й найуспішніші автосалони Chevrolet дилерській мережі «Дженерал Авто Груп» (входить до складу «Української Автомобільної Корпорації») - офіційного представника Chevrolet в Україні. І відрадно, що перша партія Camaro розійшлася буквально за тиждень!

266831

Раді повідомити, що автомобілі чергової партії різноманітної кольорової гами вже приїхали в нашу країну.

Перейшовши за цим посиланням можна вивчити Chevrolet Camaro, які є в наявності в Україні і з нетерпінням чекають своїх покупців: http://www.chevrolet.kiev.ua/rus/dir/camaro/cars_available.html.

За бажанням клієнта, автомобіль може бути передислокований практично в будь-який автосалон Chevrolet на евакуаторі, без збільшення його вартості.

266829

Всі Chevrolet Camaro представлені з чудовим 3,6-літровим бензиновим двигуном V6, що розвиває максимальну потужність 312 к.с. Він робить автомобіль достатньо динамічним, щоб його внутрішня міць відповідала ефектному вигляду. Привід, як у всіх справжніх спортивних авто - задній.

266809

У комплектацію Camaro входить все необхідне, щоб забезпечити водієві та пасажирам абсолютний комфорт - 6 ступінчаста автомат-коробка, люк, шкіряний салон, підігрів передніх сидінь, двозональний клімат-контроль, круїз-контроль, система Hands-free, бортовий комп'ютер з проекцією на лобове скло, задній парк-тронік, стерео-система класу преміум "Boston Acoustics®" з роз'ємами Bluetooth, USB і AUX-IN + 9 динаміків загальною потужністю 245 Watt!

Безпека Camaro, як і у всіх Chevrolet - на висоті! Шість подушок безпеки, електронна система динамічної стабілізації ESC, протиугінна система PASS-Key III, контроль за тиском у шинах і більш традиційні системи ABS, EBD, TCS.

266811

Для особливих випадків, коли потрібні підвищені швидкісні характеристики, передбачений режим "Competitive/Sport". Крім того, шестиступінчаста автоматична коробка передач обладнана функцією "Launch Control" для швидкого розгону автомобіля з місця. Також в автомобілі доступна функція віддаленого запуску двигуна, що особливо необхідно в холодні зимові дні! І все це на 19" алюмінієвих дисках!

Вартість вказаного автомобіля становить від 439 200 грн, що, безумовно, є гарною новиною для шанувальників культового Camaro і сумною для сірих дилерів!

Це справжній Camaro для 21-го століття: він володіє високою динамічністю і потужністю в поєднанні з паливною економічністю!

Більше інформації на офіційному сайті Chevrolet в Україні: http://www.chevrolet.kiev.ua/rus/dir/camaro/cars_available.html