12.10.2018

Від 15 жовтня і до закінчення поточного року в мережі сервісних станцій Української Автомобільної Корпорації на ряд послуг діятиме спеціальна цінова пропозиція, яка дозволяє підготувати автомобіль до зимового сезону за ціною всього від 240 гривень!

04.10.2018

Вчора Варшавський суд (Польща) визнав необгрунтованою позовну заяву Державного Казначейства до ЗАЗ щодо FSO. Таким чином доводи Державного Казначейства Польщі були відхилені судом повністю, а претензії визнані безпідставними і необґрунтованими.

07.08.2018

Останнім часом в мережі Інтернет часто з’являються сайти, а також об’яви на популярних торгових площадках, де нібито можна за невелику, символічну суму, стати власником нового автомобіля. І якщо раніше було достатньо було просто проігнорувати sms, вміст якого обіцяв «безкоштовний сир», то тепер шахраї вийшли на новий рівень.

31.07.2018

Згідно з даними OpenDataUA, сервісу моніторингу українських компаній і захисту від рейдерських атак і несумлінних контрагентів, днями в ТОВ «АвтоДом Запоріжжя» відбулася чергова зміна власності. Як раніше і передбачалося, кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» виявилося особа, безпосередньо пов'язана з дніпровським бізнесменом Сергієм Селіним, – його батько Станіслав Селін, який зареєстрований і мешкає в Запоріжжі.

18.07.2018

«АвтоКапітал» вважає рішення господарського суду міста Києва про задоволення позовної заяви «АвтоДім Запоріжжя» у справі №910/4298/18 про визнання недійсним розірвання дилерського договору між ПАТ «АвтоКапітал» і ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» з ініціативи Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні необґрунтованим та оскаржуватиме дане рішення в апеляційному суді.