18.07.2018

«АвтоКапітал» вважає рішення господарського суду міста Києва про задоволення позовної заяви «АвтоДім Запоріжжя» у справі №910/4298/18 про визнання недійсним розірвання дилерського договору між ПАТ «АвтоКапітал» і ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» з ініціативи Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні необґрунтованим та оскаржуватиме дане рішення в апеляційному суді.

20.06.2018

"Дії" екс-партнерів, які стали ініціаторами брудної інформаційної кампанії проти Корпорації УкрАВТО, зацікавили журналістів загальнонаціонального інтернет-порталу.

14.06.2018

Інформаційна кампанія, ініційована недобросовісним екс-партнером, вийшла на новий рівень. У ряді онлайн-медіа з'явилися публікації, що мають на меті дискредитувати корпорацію УкрАВТО, нанести пряму значну шкоду діловій репутації її власнику, а також відвернути увагу громадськості від реальної причини конфлікту - розірвання дилерського контракту з ТОВ «АвтоДом Запоріжжя».

06.06.2018

У вівторок, 5 червня, на двох запорізьких інтернет-ресурсах був опублікований матеріал,який безпідставно звинувачує Корпорацію УкрАВТО і її власника в реалізації автомобілів Mercedes-Benz на тимчасово окупованій території України. Зі свого боку, бажаємо довести, що дана інформація не відповідає дійсності.

13.03.2018

Починаючи з 12 березня та протягом найближчих 2 місяців в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації підготувати автомобіль до теплого півріччя можна за ціною від 240 гривень!