07.08.2018

Останнім часом в мережі Інтернет часто з’являються сайти, а також об’яви на популярних торгових площадках, де нібито можна за невелику, символічну суму, стати власником нового автомобіля. І якщо раніше було достатньо було просто проігнорувати sms, вміст якого обіцяв «безкоштовний сир», то тепер шахраї вийшли на новий рівень.

31.07.2018

Згідно з даними OpenDataUA, сервісу моніторингу українських компаній і захисту від рейдерських атак і несумлінних контрагентів, днями в ТОВ «АвтоДом Запоріжжя» відбулася чергова зміна власності. Як раніше і передбачалося, кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» виявилося особа, безпосередньо пов'язана з дніпровським бізнесменом Сергієм Селіним, – його батько Станіслав Селін, який зареєстрований і мешкає в Запоріжжі.

18.07.2018

«АвтоКапітал» вважає рішення господарського суду міста Києва про задоволення позовної заяви «АвтоДім Запоріжжя» у справі №910/4298/18 про визнання недійсним розірвання дилерського договору між ПАТ «АвтоКапітал» і ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» з ініціативи Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні необґрунтованим та оскаржуватиме дане рішення в апеляційному суді.

20.06.2018

"Дії" екс-партнерів, які стали ініціаторами брудної інформаційної кампанії проти Корпорації УкрАВТО, зацікавили журналістів загальнонаціонального інтернет-порталу.

14.06.2018

Інформаційна кампанія, ініційована недобросовісним екс-партнером, вийшла на новий рівень. У ряді онлайн-медіа з'явилися публікації, що мають на меті дискредитувати корпорацію УкрАВТО, нанести пряму значну шкоду діловій репутації її власнику, а також відвернути увагу громадськості від реальної причини конфлікту - розірвання дилерського контракту з ТОВ «АвтоДом Запоріжжя».