12.04.2018

11 квітня 2018 року в Українському союзі підприємців та промисловців відбувся круглий стіл співорганізатором якого виступила асоціація УкрАвтоПро на тему «Автовиробництво в Україні на межі зникнення. Термінові кроки для порятунку галузі».

11.04.2018

Український автопром переживає затяжну кризу. Це можна констатувати з огляду на нинішні показники виробництва та фінансовий стан підприємств галузі. Cтаном на минулий рік частка авто українського виробництва займає лише 7% ринку, проти 42% у 2008 році. Про це та про те як повернути Україну до автомобільного клубу говорили в рамках круглого столу, який відбувся 11 квітня 2018 року за підтримки Українського Союзу Промисловців та Підприємців.

19.10.2017

Запорізький Автомобілебудівний Завод, що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, працює з лідером українського ринку експрес-доставки, компанією «Нова пошта», над налагодженням виробництва розвізних фургонів ZAZ VIDA Cargo EV з електричною силовою установкою.

22.09.2017

В рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО-2017», яка проходить в Кропивницькому, Корпорація УкрАВТО, найбільша компанія на ринку нових автомобілів і сервісних послуг, з метою вивчення попиту представила лінійку тракторів південнокорейської компанії LS.