Акції
14.06.2018

УкрАВТО продовжує перебувати під агресивною інформаційною атакою

Інформаційна кампанія, ініційована недобросовісним екс-партнером, вийшла на новий рівень. У ряді онлайн-медіа з'явилися публікації, що мають на меті дискредитувати корпорацію УкрАВТО, нанести пряму значну шкоду діловій репутації її власнику, а також відвернути увагу громадськості від реальної причини конфлікту - розірвання дилерського контракту з ТОВ «АвтоДом Запоріжжя».

06.06.2018

Корпорація УкрАВТО перебуває під інформаційною атакою

У вівторок, 5 червня, на двох запорізьких інтернет-ресурсах був опублікований матеріал,який безпідставно звинувачує Корпорацію УкрАВТО і її власника в реалізації автомобілів Mercedes-Benz на тимчасово окупованій території України. Зі свого боку, бажаємо довести, що дана інформація не відповідає дійсності.

13.03.2018

Стартувала сервісна акція «Весняний сервіс від УкрАВТО»

Починаючи з 12 березня та протягом найближчих 2 місяців в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації підготувати автомобіль до теплого півріччя можна за ціною від 240 гривень!

16.02.2018

Корпорація «УкрАВТО» збільшує строк гарантії на запасні частини Opel та Chevrolet, що встановлюються в Дилерській мережі.

В Дилерській мережі офіційного дистриб'ютора Chevrolet і представника Opel в Україні, компанії ТОВ «Дженерал Авто Груп», яка входить до складу АТ «Українська Автомобільна Корпорація» діють нові умови гарантії на запасні частини, встановлені в офіційній дилерської мережі. З січня поточного року терміни гарантії збільшені в 2 рази.