Акції
13.03.2018

Стартувала сервісна акція «Весняний сервіс від УкрАВТО»

Починаючи з 12 березня та протягом найближчих 2 місяців в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації підготувати автомобіль до теплого півріччя можна за ціною від 240 гривень!

16.02.2018

Корпорація «УкрАВТО» збільшує строк гарантії на запасні частини Opel та Chevrolet, що встановлюються в Дилерській мережі.

В Дилерській мережі офіційного дистриб'ютора Chevrolet і представника Opel в Україні, компанії ТОВ «Дженерал Авто Груп», яка входить до складу АТ «Українська Автомобільна Корпорація» діють нові умови гарантії на запасні частини, встановлені в офіційній дилерської мережі. З січня поточного року терміни гарантії збільшені в 2 рази.

04.12.2017

СHEVROLET дає більше можливостей, щоб купити новий автомобіль: вигода на обрані моделі Chevrolet до 40 000 грн та нові привабливі кредитні програми!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, опублікувала нові акційні прайси на модельний ряд* та запустила ряд кредитних програм, які роблять придбання Chevrolet реальним як ніколи.

27.11.2017

ЗАЗ виконав всі взяті на себе зобов'язання перед урядом Польщі щодо FSO