Акції
04.10.2018

ЗАЗ виграв в судовій справі, що була ініційована Польським Державним Казначейством.

Вчора Варшавський суд (Польща) визнав необгрунтованою позовну заяву Державного Казначейства до ЗАЗ щодо FSO. Таким чином доводи Державного Казначейства Польщі були відхилені судом повністю, а претензії визнані безпідставними і необґрунтованими.

07.08.2018

Шановні клієнти, друзі та відвідувачі сайту!

Останнім часом в мережі Інтернет часто з’являються сайти, а також об’яви на популярних торгових площадках, де нібито можна за невелику, символічну суму, стати власником нового автомобіля. І якщо раніше було достатньо було просто проігнорувати sms, вміст якого обіцяв «безкоштовний сир», то тепер шахраї вийшли на новий рівень.

18.07.2018

«АвтоКапітал» буде оскаржувати рішення суду, винесене на користь запорізького екс-дилера

«АвтоКапітал» вважає рішення господарського суду міста Києва про задоволення позовної заяви «АвтоДім Запоріжжя» у справі №910/4298/18 про визнання недійсним розірвання дилерського договору між ПАТ «АвтоКапітал» і ТОВ «АвтоДім Запоріжжя» з ініціативи Генерального представництва Mercedes-Benz в Україні необґрунтованим та оскаржуватиме дане рішення в апеляційному суді.

20.06.2018

Загальнонаціональні ЗМІ зацікавились регіональним корпоративним конфліктом

"Дії" екс-партнерів, які стали ініціаторами брудної інформаційної кампанії проти Корпорації УкрАВТО, зацікавили журналістів загальнонаціонального інтернет-порталу.

14.06.2018

УкрАВТО продовжує перебувати під агресивною інформаційною атакою

Інформаційна кампанія, ініційована недобросовісним екс-партнером, вийшла на новий рівень. У ряді онлайн-медіа з'явилися публікації, що мають на меті дискредитувати корпорацію УкрАВТО, нанести пряму значну шкоду діловій репутації її власнику, а також відвернути увагу громадськості від реальної причини конфлікту - розірвання дилерського контракту з ТОВ «АвтоДом Запоріжжя».