Компанія ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ МОТОРЗ ГРУП», офіційний дистриб’ютор автобусної техніки «ЗАЗ» в Україні, повідомляє, що з 22.03.2024 року Міністерство відновлення спільно з партнерами проведе Форум міжнародних автобусних перевезень «З’єднуємо людей та міста», де буде презентовано реформу сфери.

Компанію ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ МОТОРЗ ГРУП» та бренд ЗАЗ також запрошено до участі у форумі у якості представника бізнесу, що спеціалізується на перевезеннях та експонуватиме свої ключові моделі для перевезень пасажирів, а саме: ЗАЗ А08 (приміський), ЗАЗ  А09 (міжміський), ЗАЗ А10 (міський).

Місце проведення: КВЦ “Парковий”, Паркова дорога 16А, Київ. 

Дата та час проведення: 22 березня, 11:00-16:00 год.

На форум запрошені керівники та уповноважені особи перевізників приватного і державного сектору та суміжного бізнесу, які здійснюють перевезення пасажирів в середині країни (внутрішні перевезення) та за її межами (міжнародні перевезення).

Нові автобуси, обладнані всім необхідним для безпечного та комфортного проїзду пасажирів, розраховані на перевезення від 30 до 60 чол., включаючи місця для осіб з обмеженими можливостями.  Докладніше з технічними характеристиками автобусів ЗАЗ різних модифікацій, Ви можете ознайомитись на сайті: https://umgukravto.com.ua/buses 

Не зважаючи на військовий стан в Україні, діяльність дилерських підприємств «УКРАВТО», що забезпечують продаж транспортних засобів та безперебійний гарантійний сервіс, відновлено в тих регіонах України, де це безпечно і технічно можливо.

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" та проекту USAID “Трансформація комунікацій”.

 

Будемо раді зустрічі з Вами!