14.09

Порятунок жертви стихійного лиха

У які тільки халепи не потрапляють автомобілі наших клієнтів! Так, нещодавно, фахівці нашої компанії організувати відновлення TOYOTA RAV-4, який став жертвою шаленої негоди й отримав численні ушкодження.

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, має налагоджені роками партнерські відносини з цілою мережею офіційних СТО по всій Україні. Це – наш великий «плюс», який дозволяє організувати ремонт автомобіля будь-якої складності на сертифікованому автосервісі та особисто контролювати якість виконаних робіт. 

Яскравий приклад переваг такої взаємодії страховиків та ремонтників – неприємний випадок з автомобілем TOYOTA RAV-4 2022 року випуску. Під час перебування в селі Вільхівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області машина серйозно постраждала від стихійного лиха. На село налетів ураган з сильним градом та шквальним вітром, який зірвав шифер з будівлі, біля якої був припаркований автомобіль. Основний удар прийшовся на дах авто, але пошкодження отримали також стійки даху, обидві сторони автомобіля, двері та холдинг дверей.

Будь-який автовласник розуміє, що подібні «травми» дуже неприємні та важко піддаються ремонту. Їх усунення – це важкий та довгий процес, який точно неможливо виконати у «гаражній» авто майстерні, без використання необхідного обладнання та новітніх технологій.

Увесь процес: від фіксації страхової події та оформлення документів на партнерському СТО – до повного відновлення авто зайняв 20 днів. Страхова виплата склала 232 411,28 грн.

Тож пам’ятайте, що ваш автомобіль може постраждати не тільки від ДТП, в якому винен інший водій, і укладайте не тільки обов’язкову Автоцивілку, а й поліс КАСКО. Саме він зможе захистити ваше авто навіть від стихійного лиха, а вас – від шалених витрат на ліквідацію його наслідків!

Нагадаємо, що за 8 місяців 2023 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 206,7 млн грн, що майже в 1,5 раза більше, ніж в січні-серпні 2022 року, в тому числі з КАСКО – 180,7 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.