25.07

СК «Експрес Страхування» отримала найвищі оцінки народного рейтингу Finance.ua за рівнем обслуговування клієнтів

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, посіла 1-ше місце за рівнем обслуговування клієнтів згідно даних «Народного рейтингу страхових компаній України», який проводить видання Finance.ua.

Компанія набрала 4,28 балів з максимальних 5, випередивши найближчого конкурента на 0,38 балів. За СК «Експрес Страхування» віддали свої голоси 114 її клієнтів, ще 31 залишили свої відгуки про роботу Компанії.

У рейтингу приймають участь 35 страхових компаній України. Голосування відбувається онлайн на форумі Finance.ua "Обслуговування в українських страхових компаніях: гарне і погане".

Кожен бажаючий може поставити оцінку роботи страхової за шкалою від 1 до 5. Результати голосування зведені до середнього арифметичного значення.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.