23.08

СК «Експрес Страхування» у двадцятці найбільших страховиків України за даними НБУ

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, входить до 20-ки найбільших страховиків України, які працюють на ринку ризикового страхування. Про це свідчать дані статистики за І півріччя 2023 року Національного Банку України, опубліковані на його сайті.

Так, за страховими виплатами та чистими заробленими преміями компанія посідає 14 місце, за прибутком – 10 місце, за активами та власним капіталом – відповідно 17 та 16 місце. 

«Вся 15-річна історія нашої компанії – це низка викликів, які ми мали і змогли подолати. Фінансова та економічна кризи, війна, пандемія, повномасштабне вторгнення ворога – ці  іспити не зламали нас, а тільки загартували нашу команду. Сьогодні ми відчуваємо себе як ніколи сильними і готові надавати професійну підтримку нашим клієнтам у будь-яких обставинах», - підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування.

Довідково

Національний банк здійснює державне регулювання та нагляд на індивідуальній та консолідованій основі на ринках небанківських послуг за діяльністю небанківських фінансових установ в межах, визначених Законом України «Про фінансові послуги та держане регулювання ринків фінансових послуг» та іншими законами України. 

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.