21.08

Зустріч Mercedes-Benz з деревом вартістю понад 2 мільйони

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила 2 043 703 грн власнику розбитого Mercedes-Benz через зустріч з деревом.

Жінка, яка була за кермом застрахованого автомобіля, не змогла втримати керування на дуже крутому повороті. В результаті автомобіль винесло на узбіччя, а звідти – у дерево. Зустріч із деревом, на жаль, стала для машини роковою – серйозних пошкоджень зазнала вся передня частина авто: лобове скло, кузов, двері. За результатами експертизи, пошкодження були визнані тотальними – тобто відновленню автомобіль не підлягає.

На щастя, сама водій не постраждала – Mercedes-Benz в черговий раз виправдав свою репутацію надійного та безпечного автомобіля. 

На дорозі і справді може трапитись всяке. Добре, що у автовласника був поліс КАСКО – і він оперативно отримав повне відшкодування. 

Тож бережіть себе – особливо на крутих поворотах!

Нагадаємо, що за 7 місяців 2023 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 177,9 млн грн, в тому числі з КАСКО – 156,2 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.